Nintendo Switch

Nova Borderlands igra stiže i to je New Tales from the Borderlands

New Tales from the Borderlands je najavljen trejlerom tokom Gamescom Opening Night Live. Igra, koja je ranije procurila, biće objavljena 21. oktobra za PlayStation, Xbox, PC i Switch.

Novi samostalni naslov koji prati istu igru fokusiranu na naraciju predstavljenu originalnim Tales from the Borderlands iz 2014. koje je kreirao Telltale Games, igra nas vraća u svet Borderlandsa sa svojim jedinstvenim humorističnim stilom, estetikom i komičnim nasiljem koje se vraća.

Igra će nas staviti u kožu tri različita nova lika — Anu naučnika, njenog uličnog brata Oktavija i radnika u restoranu Fran. Ovi likovi će morati da se probiju kroz svet Prometeje dok Tediore – proizvođač oružja sa izobiljem oružja i svemirskih brodova – dođe na planetu u potrazi za skrivenim trezorom. Klasična Borderlands premisa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top