PC

Predstavljen Lords of the Fallen Reboot!

Na Gamescom Opening Night Live (ONL) 2022, izdavač CI Games i developer Hexworks Studio najavili su The Lords of the Fallen za PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC, nastavak igre Lords of the Fallen iz 2014. To je mračna fantazijska akciona RPG igra koja dolazi 2023. godine, a evo premise:

Posle doba najokrutnije tiranije, Bog demona Adir je konačno pobeđen. Ali Bogovi… ne padaju zauvek. Sada, eonima kasnije, Adirovo vaskrsenje se bliži. Kao jedan od legendarnih Mračnih krstaša, putujte kroz carstva živih i mrtvih u ovom ekspanzivnom RPG iskustvu, koji sadrži kolosalne boss bitke, brzu izazovnu borbu, uzbudljive susrete likova i duboko, impresivno pripovedanje.

Ispod možete pogledati najavni trejler za The Lords of the Fallen.

Igra će sadržati dva ogromna paralelna sveta, carstvo za žive i carstvo za mrtve, od kojih oba donose sopstvene izazove. Možete u potpunosti prilagoditi izgled svog lika i birati između devet početnih klasa, koje možete dalje razvijati dok igrate. Igra se može igrati solo ili sa onlajn zajednicom.

Lords of the Fallen zvuči kao tradicionalni „veći, bolji nastavak“ i sada je dostupan za Wishlist na Steam-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top