PC

Rockstar planira singlplejer ekspanzije za GTA 6

Iako su u početku postojale glasine i curenja informacija koja su sugerisala da će Grand Theft Auto V dobiti DLC za jednog igrača, Rockstar je umesto toga odlučio da odustane od bilo kakvog dodatnog sadržaja za jednog igrača u korist kontinuiranih ažuriranja GTA Online. Sa Grand Theft Auto 6 na horizontu, glasine kažu da će Rockstar tražiti da podrži singlplejer stranu igre dodatnim sadržajem nakon lansiranja.

Prema Tez2, insajderu Rockstar-a sa dobrim iskustvom na GTAForums-u, Rockstar planira da proširi Grand Theft Auto 6 tokom vremena, novim misijama, pa čak i potpuno novim gradovima za istraživanje. Ovi DLC-ovi bi verovatno bili instancirani, koji bi se odvijali na novim mapama i odvojeni od glavne igre, slično kao u Grand Theft Auto 4.

Kako GamesRadar izveštava, za GTA V su u jednom trenutku bili planirani značajni singlplejer dodaci, ali ti planovi su odbačeni kada je timu bilo potrebno da usmeri više resursa u Red Dead Redemption 2, koji je na kraju izašao krajem 2018.

Rockstar nije otkrio GTA 6 kako treba, ali se priča da će se igra odigrati u novoj i proširenoj verziji Vice Citija i okoline. Veruje se da Rockstar cilja na lansiranje GTA 6 2024. godine, što znači da bismo mogli videti trejler u ne tako dalekoj budućnosti. Predstavljanje se nažalost nije odigralo tokom Gamescom 2022.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top