PC

Shadow of the Tomb Raider će biti besplatan naredne nedelje na Epic Games Store

Teško je pratiti sva sjajna nova izdanja u igrma, ali ponekad jednostavno morate sve baciti u vetar i igrati starog favorita. Ako ste obožavatelj serijala Tomb Raider, i tražite uzbudljivu avanturističku igru u koju ćete uroniti, imate sreće, jer je Shadow of the Tomb Raider prva besplatna igra u Epic Games Store-u za septembar.

Shadow of the Tomb Raider je prvobitno objavljen 2018. godine kao treća igra u reboot trilogiji i dvanaesta glavna igra Tomb Raider. Događaji u igri se dešavaju godinu dana nakon događaja iz njenog prethodnika, Rise of the Tomb Raider, koji je izašao 2015. godine. Verovatno najmračnija igra u serijalu do sada, istražuje teme ponora, kako kroz Larinu ličnost, tako i kroz samu džunglu.

Priča je zasnovana na mitologiji Maja i Asteka, a prilikom kreiranja igre, Square Enixs developeri su se konsultovali sa istoričarima kako bi stvorili arhitekturu i ljude legendarnog grada Paititi. Zabavna činjenica: igra je i dalje na broju sedam na listi najskupljih igara ikada napravljenih.

Submerged: Hidden Depths je drugi naslov koji se besplatno preuzima uparen sa Shadow of the Tomb Raider u Epic Games Store-u. To je opuštajući istraživački sim koji ima igrače koji otkrivaju ruševine prelepog, potonulog sveta. Ako želite opuštenije iskustvo igranja zasnovano na istraživanju, zvuči kao da je tematski prilično blisko seriji Tomb Raider, tako da bi moglo biti zabavno isprobati.

Igre su dostupne za besplatno preuzimanje u Epic Games Store-u od 1. septembra, pa se stoga pobrinite da zgrabite roguelike „card crawler“ Ring of Pain pre nego što napusti rotaciju sledeće nedelje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top