Mobile

Valve vraća u život Steam mobilnu aplikaciju

Steam dobija novu mobilnu aplikaciju sa mnoštvom poboljšanja u odnosu na originalnu, a sada je možete isprobati.

Valve otkriva u postu na blogu (otvara se u novoj kartici) da je nova mobilna aplikacija Steam ušla u beta verziju, sa uputstvima o tome kako možete da uđete. Vredi imati na umu da će iOS prostori biti ograničeni na 10.000 testera i prvo ćete morati da instalirate aplikaciju TestFlight, tako da je bolje da požurite ako želite da se uključite.

Dakle, šta je ovde novo, tačno? I dalje ćete moći da pretražujete prodavnicu, dobijate Steam Guard kodove i potvrđujete trgovine, iako aplikacija sada dolazi sa prijavom na QR kod, pametnijim obaveštenjima, poboljšanom bibliotekom i podrškom za više naloga. Valve je takođe obnovio aplikaciju na novom okviru i modernizovao dizajn.

„Što pre dobijemo vaše povratne informacije o proizvodu, to bolje“, kaže Valve. „Tako da kada odemo dovoljno daleko, tražimo od uloženih Steam korisnika da isprobaju nešto i daju povratne informacije.”

Valve nije otkrio kada će nova aplikacija zvanično biti lansirana, jer je trenutni plan da se nastavi sa dodavanjem ljudi u beta verziju i poboljšanju funkcija sve dok nova verzija aplikacije Steam ne bude spremna za javno lansiranje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top