PC

Hogwarts Legacy sistemski zahtevi otkriveni

Ranije ovog meseca, Hogwarts Legacy je odložen do februara 2023. godine kako bi se dopunila igra i uklonile greške. Uprkos kašnjenju, čini se da su sistemski zahtevi igre već postavljeni, sa minimalnim specifikacijama koje ciljaju 1080p/60FPS sa niskim podešavanjima, a preporučene specifikacije ciljane na 1080p/60FPS sa visokim grafičkim podešavanjima.

Stranica Steam prodavnice za Hogwarts Legacy je sada ažurirana zahtevima za PC sistem. I minimalne i preporučene specifikacije su veoma oproste – ako ste napravili računar za igre od 2016. godine, velike su šanse da ćete moći da pokrenete igru prilično dobro.

Sistemski zahtevi glase:

Minimalni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i5-8400 ili AMD Ryzen 5 2600
  • RAM: 8 GB RAM
  • Grafička kartica: NVIDIA GeForce GTX 1070 ili AMD RX Vega 56
  • HDD: 85 GB slobodnog prostora

Preporučeni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i7-8700 ili AMD Ryzen 5 3600
  • RAM: 16 GB RAM
  • Grafička kartica: NVIDIA GeForce 1080 Ti ili AMD RX 5700 XT
  • HDD: 85 GB slobodnog prostora 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top