Vesti

James Bond igra studija IO Interactive izlazi tek 2025. godine

Finansijski izveštaj nezavisnog studija IO Interactive sugeriše da njena igra o Džejmsu Bondu, Project 007, možda neće biti objavljena pre marta 2025.

Ranije ovog meseca danski studio koji stoji iza Hitman serijala objavio je svoj godišnji izveštaj za finansijsku godinu završenu 31. marta 2022.

Kako je primetio korisnik Twittera DarkDetective, jedan deo izveštaja sugeriše da iako IO očekuje da će ostvariti prihod od 450-500 miliona kruna (60-67 miliona dolara) u tekućoj finansijskoj godini koja se završava u martu 2023., predviđa da će to pasti za sledeće dve finansijske godine zbog nedostatka novih izdanja.

„Imali smo nekoliko godina sa solidnim prihodima i profitom, zbog lansiranja naslova“, kaže se u izveštaju, pozivajući se na Hitman 3.

Međutim, tada se upozorava: „Postoji rizik da će u narednih nekoliko kalendarskih godina EBITDA i profit pasti. To je zbog dugih faza proizvodnje pred nama, pre nego što sledeća izdanja stignu na tržište.

„Tačnije, procene [FG 2024] i [FG 2025] pokazuju značajno smanjenje.“

Izjava implicira, dakle, da neće biti objavljenih novih igara do nakon finansijske godine koja se završava 31. marta 2025, uključujući i igru James Bond.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top