PlayStation 5

Otkriveni novi detalji i fotografije iz igre za God of War Ragnarok

Otkriveno je nekoliko velikih detalja o borbi u God of War Ragnarok, uključujući i činjenicu da će Kratos imati “potpuno novi paket” elementarnih moći, kao i dva veoma različita štita.

Nove informacije dolaze zahvaljujući portalu Game Informer, koji je takođe otkrio neke nove snimke ekrana, koje možete progledati ispod. Govoreći o borbi predstojećeg nastavka, glavni dizajner borbe Mihir Šet rekao je da žele da se oseća kao da se Kratos igra sa svojom hranom. Da stvarno.

„To je unutrašnja filozofija koju imamo od tada“, rekao je Šet. „Kratos se igra sa svojom hranom. Pokušali smo da napravimo sisteme sa kojima želite da se bavite, a koji su zabavni, veoma razigrani, mnogo različitih ruta. I kada smo pogledali borbu u prethodnoj igri, bili smo kao: ‘Možemo da poguramo ovo dalje; možemo pronaći nove igračke i načine igranja sa neprijateljima i strategije.’ To je bio vodeći princip više od bilo čega drugog.”

Jedan od tih novih sistema daje Kratosu nove elementarne moći leda i vatre, kroz koje će moći da se prebaci pritiskom na trougao. To će pogoditi Kratosovu sekiru ili Blades of Chaos sa „Pokretima sa potpisom oružja“. Jedan se zove Frost Awaken i zamrzava neprijatelje, a drugi se zove Whiplash i nanosi vatrenu štetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top