PC

Glavni iza igre Callisto Protocol se hvali sa 15-časovnim smenama i 6-7 radnih dana nedeljno

Mnogi fanovi uzbuđeno iščekuju predstojeći naučno-fantastični survival horor naslov The Callisto Protocol. Dolazi 2. decembra, a čini se da tim u Striking Distance Studios previše radi da bi ostvario ovaj datum, a direktor igre Glen Skofild se slepo hvali da se tim trudi da to i ostvari.

U sada izbrisanom tvitu (arhivirano ovde), direktor Callisto protokola Glen Skofild je rekao: „Radimo 6-7 dana u nedelji, niko nas ne tera. Iscrpljenost, umor, Covid ali radimo. Greške, kvarovi, ispravke performansi. 1 poslednji prolaz kroz audio. 12-15 sati dnevno. Ovo je gejming. Naporan rad. Ručak, radna večera. Radite to jer volite to.”

Nakon reakcije u kojoj se tvrdilo da Šofild promoviše kulturu nalik na crunch, tvit je obrisan, a reditelj se ponovo oglasio na Twitteru, ovog puta rekavši:

„Svako ko me poznaje zna koliko sam strastven prema ljudima sa kojima radim. Ranije sam tvitovao koliko sam ponosan na trud i sate koje je tim ulagao. To je bilo pogrešno. Cenimo strast i kreativnost, a ne duge sate. Žao mi je timu što sam ovako postavio stvari.”

Industrija video igara ima dugu istoriju preopterećenja svojih zaposlenih i, iako su primedbe Glena Skofilda imale za cilj da pokažu strast tima, otkrile su neke potencijalne probleme koji se javljaju u studiju. Nakon ovog izvinjenja, biće zanimljivo videti da li će se tako iscrpno radno vreme skratiti ili će tim morati da nastavi da radi prekovremeno. Nadamo se da će biti ovo prvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top