PC

Lady Gaga će održati koncert u Fortnite: Battle Royale

Izgleda da je sledeći muzički čin koji će možda imati saradnju sa Fortnite ima prisustvo nikog drugog do Lejdi Gage.

Prema Fortnite nalogu na Twitteru i leakeru FNLeaksAndInfo, „novi kolaborativni emote“ je dodata sa nedavnim ažuriranjem pod nazivom „Jug Band“, a kada se četiri igrača okupe da ga izvedu, svira pesma koja zvuči veoma slično pesmi Lejdi Gage Poker Face, kako izveštava GameSpot.

FNLeaksAndInfo je zatim postavio prateći tvit u kojem deli dotični audio zapis, i da, to sigurno zvuči kao Poker Face, iako više južnoamerički, “kantri bumpkin” preuzima pop pesmu, a ne original.

Pojavljivanje Lejdi Gage u Fortnite-u zapravo ne bi bilo preveliko iznenađenje, jer je pomenuta u dokumentima koji su podeljeni kao deo sudskog postupka Epic protiv Apple-a. Nejasno je da li je za battle royale planiran samo skin pevačice ili će se u igri održati pun koncert kao što je to imala Ariana Grande.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top