PC

Gears of War studio pomaže razvoj na State of Decay 3

State of Decay 3 je najavljen još 2020. godine sa tizer trejlerom. Iako tek treba da dobijemo pravi pogled na predstojeću survival igru sa zombijima u otvorenom svetu, Met Buti, šef Xbox Game Studios, je ponudio neke uvide u razvoj igre, uključujući i činjenicu da Gears of War studio ‘The Coalition“ pomaže primarnom developeru „Undead Labs“ u razvoju projekta.

Pojavljujući se na Xbox-ovom podcastu Major Nelson, šef Xbox Game Studios-a razgovarao je o trenutnom statusu „State of Decay 3“ Undead Labs-a, rekavši:

„Pomenuli ste Undead Labs, oni rade sa The Coalition u Vankuveru, našim Gears of War studijom, koristeći neke od tehnologije oko Unreal Engine-a 5 i neke stvari koje su ranije bile u Gears of War-u da to dovedu u State of Decay 3.”

Iako je otkriveno malo drugog sadržaja, Buti se nakratko dotakao odnosa između State of Decay 2 iz 2018. i predstojećeg nastavka, rekavši: „Sve to, stvari koje Undead Labs radi [u State of Decay 2], su zaista poligon za testiranje, za sve stvari koje se dešavaju u State of Decay 3.”

Iako nije iznenađujuće, potvrda da State of Decay 3 neće previše odstupiti od prethodne igre biće olakšanje za neke ljubitelje prethodnih naslova, pošto su osnove ispod State of Decay 2 uvek bile čvrste – samo su ih u to vreme ometale relativno skroman budžet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top