PC

Cyberpunk 2077 će New Game+ dobiti tek kasnije zbog tehničkog izazova za developere

CD Projekt RED je najavio i objavio Cyberpunk 2077 zakrpu 1.6 (Edgerunners apdejt) koja sa sobom donosi stotine izmena, poboljšanja i dodataka, uključujući transmog sistem, novo oružje, unakrsnu progresiju, prilagođavanje izvan početnog kreiranja likova i još mnogo toga. Nažalost, jedna od najtraženijih funkcija – mod New Game+ – nije ušao u ažuriranje, jer prema rečima developera, to je „neverovatno složena funkcija za implementirati“.

Cyberpunk 2077 zakrpa 1.6 je trenutno dostupna, donoseći sa sobom neke od najtraženijih karakteristika obožavatelja, uključujući novi sistem garderobe, prilagođavanje karaktera tokom igre i još mnogo toga. Međutim, na Twitteru da bi objasnio zašto ažuriranje ne uključuje režim New Game+, glavni dizajner nivoa CDPR-a, Miles Tost, tvrdi:

„NG+ za CP2077 je neverovatno složena karakteristika. To je rebalans cele igre (neprijatelji, oprema, predmeti) i mnoštvo testiranja/podešavanja; postoji mnogo provera veština u igrici i dijalozima, šta se ovde dešava? Kako smo postupali sa atributom/balansom + poeni pogodnosti?“

To ne znači da Cyberpunk 2077 nikada neće dobiti režim New Game+, ali to izgleda nije prioritet za CDPR, a Tost je izjavio: „Slušamo i istražujemo. Međutim, nema obećanja. Neki odgovori mogu biti čak i jednostavni, ali za nas bismo morali da počistimo celu igru da bismo bili sigurni da je funkcija koja se dotiče skoro svih aspekata urađena kako treba.”

Jedan od najjačih aspekata Cyberpunka bila je njegova priča, zbog čega je režim New Game+ bio toliko tražen. Nažalost, za sada, ako želite da ponovite Cyberpunk-ovu priču, jednostavno ćete morati da započnete novi save. Nadamo se da će se ovo promeniti u budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top