Gadgets

Najavljene nove SteelSeries Apex 9 tastature

Iz SteelSeries kuhinje stigli su nam nove Apex 9 tastature, ovoga puta opremljene najmodernijim OptiPoint svičevima – SteelSeries Apex 9 TKL i SteelSeries Apex 9 Mini.

Nova serija Apex tastatura dizajnirana je specifično za esportiste, a u esportu brzina je od presudnog značaja. Kako prenosi SteelSeries, OptiPoint tehnologija nudi optičke svičeve sa 33% bržom aktuacijom od drugih vodećih gejming tastatura na tržištu, i to sa kašnjenjem od samo 0,2 milisekunde.

Nove Apex 9 tastature se ističu i po svojoj fleksibilnosti. Sa SteelSeries GG softverom, na novim Apex 9 tastaturama možete podesiti sve od RGB osvetljenja, pa do njihove tačke aktuacije. Igrači takođe mogu da biraju između Linear, Tactile i Clicky vrsta svičeva.

Apex 9 TKL i Apex 9 Mini tastature su dostupne na zvaničnoj SteelSeries stranici, i prodaju se po sledećim cenama:

  • Apex 9 TKL – 149,99€
  • Apex 9 Mini – 139,99€

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top