PC

Novi detalji za Assassin’s Creed Infinity – i dalje je godinama daleko

Među mnoštvom Assassin’s Creed igara o kojima se govorilo tokom nedavne prezentacije Ubisoft Forward našao se i predstojeć Assassin’s Creed Infinity.

Ubisoft se konačno potrudio da podeli više detalja vezano za ovaj projekat, a loša vest je to što je on i dalje godinama daleko. Otkriveno je da ovo neće biti video igra, već svojevrsna platforma.

Čini se da je Infinity zamisao Marka-Aleksisa Cotea, čija nova uloga šefa Ubisoftove najveće franšize dovodi do toga da želi da prepravi franšizu u seriju blokbaster igara za jednog igrača, samostalni deo za više igrača i manja besplatna iskustva za obožavaoce – sve to će biti dostupan iz Infinity.

Platforma će takođe služiti kao novi, posvećeni dom savremenoj priči Assassin’s Creed-a, koja će napredovati odvojeno od nadolazećih igara Codename Red, i Codename Hexe, čija se radnja odvija u Evropi iz 16. veka.

Postoji dokumentarac o 15. godišnjici Assassin’s Creed-a koji prikazuje neka poznata lica i možete ga pogledati ispod.
„Ovo je značajna promena za franšizu“, priznao je Cote. „Bićemo bolji čuvari naše meta priče, a ovo središte će nam pomoći da ostvarimo to obećanje.

Što se AC igara tiče, Mirage je zvanično najavljen trejlerom za 2023. godinu, a u daljem periodu nas očekuju još 2 igre iz franšize, od kojih jedna vodi u Japan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top