PC

Captain America i Black Panther su glavni junaci nove Marvel igre Skydance studija

Tokom vikenda u D23, Disney i Marvel su održali svoju prvu prezentaciju igara, najavljujući brojne nove naslove. Najveća najava gomile bio je prvi pogled na predstojeći naslov bivše režiserke studija Naughty Dog, Ejmi Henig.

Iako se priča da EA ima sopstvenu igru Black Panther u pripremi, lik će takođe biti ključni deo Hennigove predstojeće Marvel igre. Tim u Skydance-u radi na Marvel igri smeštenoj u vreme Drugog svetskog rata. U igri će se pojaviti mladi Captain America, kao i Black Panther i još nekoliko prepoznatljivih lica.

Sama igra spada u žanr koji biste očekivali – to je akciono-avanturistička igra sa fokusom na blokbaster scene i sveobuhvatnu naraciju.

Igra nažalost još uvek nema naslov, niti imamo datum izlaska ili bilo kakav snimak gejmpleja. Skydance trenutno radi na ovom projektu, zajedno sa drugim naslovima koje ima u razvoju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top