PC

Objavljene prve fotografije iz Assassin’s Creed Mirage

Ubisoft je objavio prve zvanične snimke ekrana za svoju predstojeću AC igru, Assassin’s Creed Mirage. Kao skoro sve prethodne AC igre, Mirage će koristiti Ubisoft Anvil Engine, a ovi snimci ekrana će vam dati predstavu o tome šta možete očekivati od njega.

U Assassin’s Creed Mirage, igrači će doživeti priču o Basimu, lukavom uličnom lopovu koji traži odgovore i pravdu dok se kreće po užurbanim ulicama Bagdada iz devetog veka.

Kako glasi zvanični opis.

„Nakon čina smrtonosne odmazde, Basim beži iz Bagdada i pridružuje se drevnoj organizaciji – Hidden Ones. Dok bude učio njihove misteriozne rituale i moćna načela, on će usavršiti svoje jedinstvene sposobnosti, otkriti svoju pravu prirodu i shvatiti novi veru – onu koja će promeniti njegovu sudbinu na način na koji nikada nije mogao da zamisli.

Assassin’s Creed Mirage će se fokusirati na stealth i imaće gusto okruženje.

Datum izlaska nije najavlje, ali je igra u planu za 2023. godinu. Na ovom linku možete pronaći više detalja i sinematik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top