PC

The Division Heartland dobio kratki gejmplej prikaz

Tokom Ubisoft Forward, Ubisoft je podelio detalje za The Division Heartland zajedno sa prvim pogledom na gejmplej putem uvodnog videa za developere.

Pucačina za više igrača u survival akciji smeštena je u mali grad u Americi unutar univerzuma Division, a predviđena je za ovu godinu ili 2023. na PC, konzolama i cloudu.

Ubisoft je rekao da se sprema za zatvorenu alfa verziju, ali datum nije naveden. Možete se prijaviti za buduće zatvorene testove na zvaničnom sajtu.

Ova samostalna besplatna igra The Division uvodi nove likove za igru u ruralnom okruženju zvanom Silver Creek. Nekada je to bio prijatan grad na američkom srednjem zapadu, ali je ostao u ruševinama nakon širenja “dolarske groznice”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top