PC

Uncharted: Legacy of Thieves kolekcija na PC stiže 19. oktobra, prema Epic Store

Izgleda da bi Uncharted: Legacy of Thieves kolekcija mogla biti objavljena za PC 19. oktobra.

Ovo je prema Epic Games Store koji je naveo datum na stranici prodavnice igre kroz odeljak pre-order bonus. Ovo i ne čudi, jer se već par puta dogodilo.

Prema stranici, koja je od tada uklonila informacije i sada ih je navela kao „uskoro“, bonus pre kupovine je Fortnite jedrilica koja podseća na Salijev hidroavion. Jedrilica će biti dostupna odmah po kupovini unapred, ili možete sačekati još koji mesec nakon što stigne u prodavnicu Fortnite.

Jedrilica će se pridružiti kozmetici sa temom Uncharted koja je dostupna za igru ranije ove godine.

Kolekcija Uncharted: Legacy of Thieves, je remaster za PC koji sadrži Uncharted 4: A Thief’s End i Uncharted: The Lost Legacy. Pored dostupnosti u Epic Games Store, prodavaće se i preko Steam prodavnice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top