PC

Novi heroji u Overwatch 2 će biti zaključani iza Battle Pass-a

Od svog prvobitnog izdanja 2016. godine, Overwatch je uvek bio podržan besplatnim ažuriranjima sadržaja, dajući kupcima pristup novim herojima i mapama bez potrebe za dodatnim mlevenjem ili troškovima. To će se nažalost promeniti u Overwatch-u 2 – novi heroji će i dalje biti besplatni, ali ćete morati da prođete kroz Battle Pass da biste ih dobili.

Nedavno su procurili detalji o Blizzardovim planovima za Battle Pass, a komercijalni vođa Overwatch-a, Jon Spector, kasnije je potvrdio jedan od detalja na Twitteru – novi heroji će biti otključani kroz borbenu propusnicu. Ovo je odmah dovelo do zabrinutosti oko potencijalnog grind-a za otključavanje novih heroja, kao i iznosa koji bi koštao „preskakanje nivoa“ da bi se novi heroj brže otključao.

Naravno, bilo kakva kočenja u procesu otključavanja heroja može biti velika stvar za Overwatch. Ovo je takmičarska pucačina u kojoj je odabir heroja važan koliko i poznavanje svoje uloge i sposobnost ciljanja. Ako neki igrači ne mogu da izaberu važan lik jer nisu napredovali dovoljno kroz Battle Pass, ili nemaju novca da potpuno otključaju lika, onda će to učiniti igru manje zabavnom, posebno za igre koje se slažu, pošto će novim timovima biti teže da se pravilno organizuju.

Ovo je usledilo nakon dugotrajnog leta zabrinutosti za Overwatch 2. Početna beta igre naišla je na razočaranje zbog prelaska igre na 5v5 igranje, što je za mnoge izbacilo element strategije iz igre. Nedostatak drugog tank heroja u svakom timu takođe je otkrilo slabosti u support likovima, što čini ulogu mnogo težim za igranje u poređenju sa originalnim Overwatch-om.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top