PC

Procurela gomila snimaka i detalja za GTA 6, Rockstar potvrdio legitimitet!

Čuli smo dosta o Grand Theft Auto 6 poslednjih meseci. Rockstar je zvanično potvrdio da je igra u razvoju ranije ove godine, a pouzdani izvori su od tada otkrili planove za povratak u Vice City i par novih protagonista. Jutros se na internetu pojavila ogromna količina snimaka iz igre, dajući nam rani pogled na gejmplej.

Curenje je počelo na GTA forumima (preko PCGamera), gde je korisnik podelio vezu sa 3GB fajlova koja sadrži 90 video snimaka rane verzije GTA 6. Veruje se da je leaker uspeo da dobije pristup Rockstar-ovim sistemima kako bi ukrao snimak. Ovo se ranije dogodilo sa Red Dead Redemption 2 i u tom slučaju, Take-Two je tužio sajt za vesti zbog deljenja curenja. Imajući to na umu, nećemo deliti direktne veze do video snimaka ili preuzimanja, ali snimci su se široko proširili društvenim mrežama i lako ih je pronaći.

Curenje takođe sadrži deo izvornog koda igre, što bi moglo biti veliki problem za Rockstar. Curenje izvornog koda predstavlja bezbednosni rizik i shvata se veoma ozbiljno. To je jedan od razloga zašto je Half-Life 2 odložen još ranih 2000-ih, a nedavno je hakovanje CD Projekt Red-a izazvalo ogromna kašnjenja za zakrpi i ekspanzija za Cyberpunk 2077 nakon lansiranja. Moguće je da će ovo curenje izazvati interno kašnjenje za Grand Theft Auto VI.

Snimak u pitanju pokazuje tačno ono što biste očekivali. Vidimo oba glavna protagonista u igri, vidimo delove Vice City, jedan snimak pokazuje poboljšanu mehaniku pucanja, a drugi snimak pokazuje mnogo poboljšani sistem pljačke u igri. Veliki deo snimka ima meni za otklanjanje grešaka u igrici u jasnom prikazu, i iako grafika izgleda poboljšana u odnosu na GTA V, vredi napomenuti da je ovo pre-alfa verzija, tako da još nije uglađena. Mnogi aspekti igre bi se mogli promeniti od sada do lansiranja.

Dosta uzbudljivo curenje informacija, ali nas brine da će igra zbog izvornog koda “u divljini” biti odložena dodatno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top