PC

Cyberpunk 2077 ima ogroman porast igrača

Cyberpunk 2077 je doživeo ponovnu pojavu igrača na PC-u, nakon nedavnog apdejta, popusta i lansiranja Netflix serije Edgerunners.

Prema podacima sa SteamDB, CD Projekt Red naslov je u vikendu za nama dostigao vrhunac od oko 85.500 istovremenih igrača – cifra koja je još uvek rasla u vreme objavljivanja ove priče.

To predstavlja najveći najveći broj istovremenih igrača u igri od februara, kada je objavljena prethodna značajna zakrpa igre. Pre toga, morali biste da se vratite na Cyberpunk datum izlaska u decembru 2020. za veći broj igrača.

Naslov CD Projekt Red je trenutno treća najaktivnija igra za jednog igrača na Steam-u, iza GTA V i Lost Ark.

Nedavni skok poklapa se sa novom zakrpom 1.6, koja je dodala razne nove funkcije i poboljšanja, kao i popust u pola cene na Steam-u.

Cyberpunk 2077 anime, Edgerunners, takođe je debitovao na Netflixu ove nedelje i dobio je veoma pozitivne kritike od kritičara i šire javnosti.

Developer CD Projekt Red najavio je DLC, Phantom Liberty, prošle nedelje. Kasnije je rečeno da je DLC, koji dolazi na PC, PS5, Xbox Series X/S i Stadia 2023., jedino planirano proširenje za Cyberpunk 2077.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top