Nintendo Switch

Nove vesti za Resident Evil stižu u oktobru

Tokom Capcom-ovog nedavnog Tokyo Game Show, izdavač je fanovima Resident Evil-a dao još jedan pogled na dugo očekivani rimejk RE4, dok je takođe pokazao predstojeću Vintersovu ekspanziju za Resident Evil Village. Pored svega ovoga, Capcom je potvrdio da se Resident Evil Showcase održava sledećeg meseca.

Iako nije naveden tačan datum, Capcom je najavio da ćemo dobiti predstavljanje vezano za Resident Evil negde sledećeg meseca u oktobru. Do sada je izdavač samo potvrdio da će biti prisutno više informacija o predstojećem rimejku Resident Evil 4, bez drugih detalja.

Videli smo dosta najava na najnovijoj izložbi Capcom TGS-a, pa će biti zanimljivo videti šta se još planira za predstojeću RE izložbu.

Kao što je pomenuto, Capcom-ova TGS izložba je uključivala mnoge najave Resident Evil, dajući nam pogled na predstojeću Winters ekspanziju za Resident Evil Village, koja neće samo dodati sadržaj priče u obliku ‘Shadows of Rose DLC’, već će takođe uključivati fanovima omiljeni  mercenaries mod i imaće opciju igranja u trećem licu – za one koji više vole takva RE iskustva.

Ostale najave uključivale su činjenicu da Resident Evil: Village dolazi na Appleove Mac uređaje, dok je Nintendo Switch spreman da dobije cloud verzije RE2, RE3, RE7: Biohazard i RE: Village.

Uz sve ove najave, biće uzbudljivo videti šta je Capcom planirao za predstojeću Resident Evil prezentaciju. Moraćemo da sačekamo i vidimo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top