Vesti

Šef Xbox brenda ponovio da Xbox Series X/S neće poskupeti

Nedavno je Sony najavio planove za podizanje cene PS5 u mnogim zemljama van SAD. U to vreme, Microsoft i Nintendo su odgovorili rekavši da ne planiraju podizanje cena. Ove nedelje, Fil Spenser iz Xboxa se ponovo osvrnuo na ovu temu, navodeći da sada „nije pravo vreme“ za povećanje cena.

Fil Spenser ima naviku da govori prave stvari za PR podsticaj. S obzirom da Sony trenutno javno vodi kampanju protiv spajanja Activision Blizzarda, Xbox je uzvraćao nekoliko udaraca, prvo ukazujući na dominantnu tržišnu poziciju kompanije Sony u prostoru za konzole, a sada govoreći protiv bilo kakvog povećanja cena konzola.

U intervjuu za CNBC ove nedelje, šef Xboxa, Fil Spenser, objasnio je da, iako ne može da kaže „nikad“, trenutno trenutno Microsoft na tržištu konzola vidi vrednost je važniju nego ikad. Imajući to na umu, „nema planova“ za podizanje cene Xbox Series X ili Xbox Series S.

Spenser je dodao: „Mislimo da u vremenu kada su naši kupci ekonomski izazvani i nesigurniji nego ikad, nije pravi potez da u ovom trenutku podižemo cene na našoj konzoli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top