PC

Studio iza Dead by Daylight radi na novoj next-gen multiplejer franšizi

Dead by Daylight je postao sve jači, a igra stara 6 godina pokazala se popularnijom nego ikada. Dok će tim u Behaviour Interactive nastaviti da podržava svoju veoma uspešnu igru, studio takođe radi na novom nenajavljenom konkurentskom naslovu za više igrača.

Ovaj izveštaj dolazi od VeryAliGaming-a, koji je – udubljujući se u spisak poslova Behavior Interactive-a – otkrio niz značajnih detalja koji se odnose na sledeći naslov studija. Prvo, čini se da će igra biti ekskluzivna za sisteme trenutne generacije aka. PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC. Ova tri sistema će moći da komuniciraju jedan sa drugim jer će igra navodno imati i podršku za više platformi – što je neophodno na današnjem tržištu.

Druge moguće inkluzije kreću se od toga da sadrži sistem inventara; sistem postignuća; kao i – nažalost – potencijal za mikrotransakcije. Kao i kod većine naslova za više igrača, igra je zamišljena da bude live service iskustvo, što znači da fanovi treba da očekuju konzistentna i besplatna ažuriranja tokom njenog životnog veka. Na kraju, ali ne i najmanje važno, igra će biti takmičarske prirode – iako je trenutno nepoznato koliko je konkurentna.

Dead By Daylight je mali indi tim katapultirao do uspeha, a developer je nastavio da ga održava. Kao takav, biće zanimljivo videti šta Behaviour Interactive može da uradi sa budžetom i umećem koje sada mogu da priušte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top