PC

Deathloop, Valheim i Grounded predvode ponudu novih igara na Xbox Game Pass

Nakon sporog početka meseca, Microsoft je sada otkrio sledeću seriju naslova za Xbox Game Pass, koji će ispuniti poslednje dve nedelje septembra. Ovog puta, Microsoft ima mnogo više pojačanja, sa Deathloop koji je konačno debitovao na Xboxu, a Obsidian-ova odlična survival igra, Grounded, izlazi za samo nedelju dana.

Obsidian radi na Grounded-u već nekoliko godina. Igra je bila u ranom pristupu i dostupna preko Game Pass-a dve godine u ovom trenutku, a za to vreme, Obsidian je transformisao Garden mapu novim biomima, mehanikom i još mnogo toga. Early Access verzija je sadržala samo 30-ak minuta sadržaja priče kako bi se spojleri sveli na minimum. To je odličan početak za ono što se preoblikuje u veoma zabavnu co-op igru sa nekoliko prijatelja.

Puno lansiranje dolazi 27. septembra. Puno izdanje će biti dostupno na Game Pass-u za PC i konzolu, a oni koji već imaju instaliranu igru moraće samo da instaliraju najnovije ažuriranje da bi otključali sve funkcije nove verzije izdanja i kampanju priče.

Puna lista igara koje dolaze na Xbox Game Pass do kraja meseca glasi:

  • Deathloop (Cloud, PC i Xbox Series X/S) – Dostupno
  • Hardspace: Shipbreaker (Cloud i Xbox Series X/S) – Dostupno
  • SpiderHeck (konzole i PC) – 22. septembar
  • Beacon Pines (Cloud, konzole i PC) – 22. septembar
  • Slime Rancher 2 (Cloud, PC i Xbox Series X/S) – 22. septembar
  • Moonscars (Cloud, konzole i PC) – 27. septembar
  • Grounded (Cloud, konzole i PC) – 27. septembar
  • Let’s Build A Zoo (Cloud, konzole i PC) – 29. septembar
  • Valheim (PC) – 29. septembar
  • PAW Patrol Grand Prix (Cloud, konzole i PC) – 30. septembar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top