PC

Rockstar tvrdi da GTA 6 neće biti odložen zbog procurelog gejmpleja i izvornog koda

Rockstar Games je potvrdio da je nedavno „pretrpeo upad u mrežu“ koji je rezultirao masovnim curenjem 90 video snimaka ranih razvojnih verzija Grand Theft Auto 6. Kompanija je u zvaničnom saopštenju u ponedeljak ujutro navela da je upad rezultirao time što je „neovlašćena treća strana ilegalno“ pristupila i preuzela „poverljive informacije sa naših sistema“, iako dodaje da ne predviđaju da će to imati bilo kakvog uticaja na njegove tekuće live-game servise ili vremensku liniju razvoja, čime se misli na odlaganje.

Kompanija je preko portparola rekla da neće komentarisati osim ove izjave o curenju, koje se pojavilo tokom vikenda na GTAForums-u (koji je od tada uklonio sadržaj na zahtev vlasnika autorskih prava, tj. Rockstar-a). Iako je developer rekao da je „izuzetno razočaran“ što je igra procurila na ovaj način, dodao je da je posvećen kao i uvek da isporuči vrhunski kvalitet sledećeg dela u slavnoj franšizi.

Trenutno ne postoji zvanični planirani period za izlazak GTA 6, ali će se to verovatno dogoditi 2024. ili 2025. na osnovu trenutnih predviđanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top