PlayStation 4

God of War Ragnarok će zauzimati duplo više prostora od svog prethodnika

God of War Ragnarok je jedna od najiščekivanijih igara koja će tek biti objavljena 2022. Uoči lansiranja igre 9. novembra, otkrivena je veličina za God of War Ragnarok – i to dosta više u odnosu na prethodnu igru .

Kako je objavljeno na Twitter nalogu PlayStationSize, veličina instalacije za God of War Ragnarok je 90,6 GB na PlayStation 4. Konteksta radi, God of War iz 2018. zauzimao je polovinu tog prostora (45,7 GB). Ovo bi moglo biti zbog brojnih stvari; međutim, to je najverovatnije posledica povećanog obima igre u poređenju sa naslovom iz 2018 – uprkos tome što je ta igra već prilično ekspanzivna.

God of War Ragnarok će upotpuniti nordijsku priču koja je započela naslovom iz 2018., tako da je za uklapanje dva dela trilogije u jedan naslov potrebno pristojan prostor. Štaviše, već znamo da će za razliku od prve igre, Kratos i Atreus moći da istraže svih devet carstava – od kojih se svako čini da se veoma razlikuje od prethodnog.

Budući da je igra prve strane, God of War Ragnarok će verovatno imati koristi od Sonijeve tehnologije kompresije Kraken na PlayStation 5, što znači da verzija naslova „sledeće generacije“ može biti znatno manja po veličini, a istovremeno povećava vizuelni kvalitet u celosti.

Franšiza God of War je oduvek bila velikog obima, ali ako veličina datoteke Ragnaroka može da sugeriše, onda će predstojeći naslov biti najveći do sada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top