Domaća Scena

Pogledajte 8 minuta gejmpleja iz domaće igre Scorn

Srpski Ebb Software i Kepler Interactive otkrili su 8 minuta novog gejmpleja za predstojeću horor igru, SCORN. U ovoj uvodnoj sekvenci, igrači su upoznati sa likom koji će voditi kroz “bio-lavirint”.

Bez pomoći, igrači će se probiti u unutrašnjost sveta igre, opremajući se čudnim alatima i rešavajući grotesknu zagonetku koja samo nagoveštava stvari koje dolaze.

SCORN je avanturistička igra iz prvog lica koja je u velikoj meri inspirisana radom H.R. Gigera. U ovoj igri, svaka lokacija će sadržati svoju temu (priču), zagonetke i likove koji su sastavni deo stvaranja kohezivnog sveta. Tokom igre, igrači će otvarati nova područja. Igrači će takođe steći različite setove veština, oružja, razne predmete i pokušati da shvate prizore koji su im predstavljeni.

Kepler Interactive će objaviti SCORN 21. oktobra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top