Vesti

Jutjuber Videogamedunkey pokrenuo svoju izdavačku kuću – BigMode

Videogamedunkey je jedan od najvećih i najkonzistentnijih jutjubera u niši video igara, sa video snimcima koji se kreću od ozbiljnih recenzija do šaljivih video snimaka igranja svežeg eksperimentalnog sadržaja. Nakon više od 10 godina na platformi, Dunkey je najavio svoje direktno učešće u kreiranju igara, najavljujući novu izdavačku kuću BIGMODE.

Još uvek nisu objavljene igre niti bilo koji partneri, ali BIGMODE-ova stranica nudi uvid u to šta potencijalni partnerski studiji – i fanovi – mogu da očekuju, govoreći:

„Verujemo da kvalitet i originalnost treba podržati— Bigmode je jedinstven i moćan način da se sjajne indie igre ističu u prepunom prostoru, a naši izdavački ugovori su dizajnirani da budu najprikladniji za programere!“

BigMode izdavačka kuća će pomagati potencijalnim partnerima kroz čitav proces izrade igara, i navodi da može pomoći sa standardnim potrebama koje studiji imaju, kao što su:

  • Finansiranje
  • Razvojna podrška
  • PR i upravljanje zajednicom
  • QA, portovanje i lokalizacija
  • Merchandising

Izdavači često mogu biti u velikoj meri uklonjeni iz studija za igre sinergijski, što dovodi do pogrešne komunikacije, standardizacije i opšteg nedostatka osećaja jedinstva među studijima za igre. Kao takvo, uzbudljivo je videti da ličnost kao što je Dunkey ulazi u izdavački prostor – posebno pošto se čini da najveći igrači u industriji žele da pretvore tržište u monopol. Biće veoma zanimljivo videti šta izlazi iz BIGMODE-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top