PC

Osnivač Embracer Group dao komentar na neuspeh Saints Row Reboot-a

Saints Row Reboot je konačno objavljen prošlog meseca, ali je nažalost naišao na loš prijem – komercijalno, ali posebno kritički. Osnivač i izvršni direktor Embracer grupe sada je prokomentarisao ovo pitanje.

Kao što je prepisao Stephen Totilo, Lars Wingefors, osnivač i izvršni direktor Embracer grupe (matična kompanija izdavača Deep Silver), razgovarao je o učinku Saints Row-a, rekavši: „Lično sam se nadao boljem prijemu igre. To je bio veoma jednostran pogled.”

Wingefors je nastavio: „Mislim da treba da sačekamo do kvartalnog izveštaja u novembru da bismo imali više detalja“. Uprkos tome, Wingefors još uvek ima nade u naslov, rekavši „Uveren sam da ćemo zaraditi novac na investiciji. Da li bi to imalo tako veliki povrat ulaganja kao što smo videli u mnogim drugim igrama? Nije baš verovatno, ali zaradićemo novac i to je dobra polazna tačka.”

U raspravi o potencijalu za budućnost franšize Saints Row nakon ovog najnovijeg unosa, Wingefors je rekao: „Očigledno je da uvek želite da svako izdanje bilo koje franšize bude veće od prethodne, ali ono što radite je… procenite svoju poziciju, ishod. I u grupi je stotine ljudi angažovanih u ovoj igri.. Još uvek imam veliko poverenje u te ljude, i siguran sam da će preporučiti stvari za budućnost.”

Uz rasprostranjenost zakrpa, ažuriranja igara i DLC-a nakon lansiranja, igre koje loše počnu ne moraju da ostanu loše. Nadamo se da će Saints Row uspeti da preokrene situaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top