Domaća Scena

PLAY! 162 – SEPTEMBAR/OKTOBAR 2022

162. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Vratismo se i mi sa zasluženog letnjeg odmora. Bilo je i vreme!

Krajem avgusta se održao Gamescom, i to uživo, prvi put od početka pandemije. Na sajmu je najavljen veliki broj igara, a Play! ekipa je takođe dobila priliku da poseti event. Pročitajte utiske našeg dugogodišnjeg pisca, Milana Živkovića, koji nam je iz prve ruke preneo kako je izgledao ovogodišnji Gamescom.

U novom broju časopisa spremili smo vam i veliki broj recenzija igara i aktuelnog hardvera, a u fokusu je uzbudljiva avantura jedne usamljene mace.

Isprobali smo i Overwatch 2 betu, i možemo reći da nam je bila jako zabavna, ako izuzmemo vrlo upečatljiv osećaj déjà vu-a. Da li ste vi dobili priliku da opikate koju partiju? Kako vam se čini?

Ako za vas odmor kojim slučajem i dalje traje, dragi naši čitaoci, sigurni smo da će vam novi broj poslužiti kao odlično štivo!

162. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top