PC

Cyberpunk 2077 premašio The Witcher 3 po broju istovremenih igrača

Nedavno oživljavanje Cyberpunk 2077 je sada dovelo da igra registruje veći broj istovremenih igrača na Steam-u od rekorda koji je imao The Witcher 3.

Kao što je primetio analitičar @BenjiSales, igra je privukla 104.827 igrača istovremeno, dok je najveći broj igrača svih vremena u The Witcher 3  103.329.

Nedavni porast broja igrača usledio je nakon lansiranja zakrpe za igru 1.6, koja je dodala razne nove funkcije i poboljšanja, i poklapa se sa popustom upola cene na Steam-u.

Cyberpunk 2077 anime, Edgerunners, takođe je debitovao na Netflixu prošle nedelje i dobio je veoma pozitivne kritike od kritičara i šire javnosti.

Najveći broj Witcher 3 je takođe bio odgovor na Netflix adaptaciju igre, međutim, čini se da su Edgerunners uticali na veći broj igrača da pokupe igru.

Cyberpunk 2077 je dostigao maksimalan broj istovremenih igrača od 1.054.388 kada je igra ušla u prodaju krajem 2020. godine, ali poslednjih meseci pre zakrpe, igra je u proseku privlačila oko 20.000 do 30.000 igrača.

Vredi napomenuti da ovi brojevi ne uključuju konzolne verzije igre, od kojih je svaka dobila zakrpu za trenutnu generaciju ranije tokom godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top