PC

Oko 100 ljudi radi na velikom Halo Infinite projektu

Certain Affinity je podelio više detalja o svojoj ulozi u radu na Halo Infinite i otkrio da je vodeći u razvoju „nečeg velikog i novog za franšizu“.

Plodni studio za podršku sa sedištem u Teksasu, koji je sarađivao na franšizama Halo i Call of Duty od 2007. godine, objavio je ranije ove godine da je preuzeo dodatne zadatke razvoja Halo Infinite.

Sada je studio podelio više detalja o tome šta to podrazumeva, rekavši VentureBeatu da je njegov nenajavljeni Infinite projekat najveći trenutno aktivan u kompaniji.

Izvršni direktor Maks Hoberman je rekao: „Najveća stvar koju radimo je javna u ovom trenutku, već više od dve godine radimo na Halo Infinite-u koji radi nešto – o čemu su oni veoma strogi u pogledu onoga što možemo da kažemo.

„Ali mi radimo nešto nenajavljeno, i vodimo razvoj te nenajavljene stvari, od koncepcije i dizajna. To je nešto veliko i novo za franšizu. Ali ne mogu više da kažem o tome.

„To je naš najveći pojedinačni projekat od naša tri projekta trenutno. Imamo blizu 100 developera koji rade na tome.”

U januaru, Windows Central je saopštio da je dobio nagoveštaje da Certain Affinity možda razvija novi mod igranja za Halo Infinite, koji bi mogao biti franšizin obrt Battle Royale žanra ili nešto sasvim drugo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top