Filmovi-Serije

The Witcher Netflix serija se vraća sa trećom sezonom

Netflixova The Witcher serija je bila dobro prihvaćena do sada, ali je postojao prilično dugačak jaz između sezone 1 i sezone 2. Na sreću, izgleda da će sezona 3 doći nešto ranije, a Netflik je najavio planove za emitovanje na leto 2023. godine.

Treća sezona The Witcher je počela da se snima ranije ove godine i tek je nedavno završena. Sada nekoliko nedelja kasnije preko Netflix Tudum-a, kompanija je objavila da će sezona 3 stići na leto 2023. Nekoliko meseci kasnije, tokom zime naredne godine, biće emitovana spin-off serija ‘Blood Origin’.

Treća sezona će nastaviti da priča priču o Geraltu, Jenefer i Ciri koji ulaze u drugu glavnu knjigu sage, Time of Contempt. Kao što smo videli u drugoj sezoni, serija je spremna da napravi neke velike promene tu i tamo, pa očekujte neke preokrete. Sasvim je moguće da se određene priče likova odigravaju veoma drugačije od knjiga.

Prva sezona The Witcher je počela pomalo grubo, sa različitim epizodama koje su preskočile vremenske okvire u nastojanju da se brzo uspostave glavni likovi i njihove veze. Sa drugom sezonom, režiseri su krenuli u tradicionalnijem pravcu, čineći seriju i priču mnogo lakšom za praćenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top