Filmovi-Serije

Nier: Automata anime izlazi početkom 2023. godine

NieR: Automata je bila jedna od najjedinstvenijih video igara objavljenih 2017. godine. U režiji Joko Taroa, akciono-avanturistički JRPG otvorenog sveta sadržao je zastrašujuće lepu muziku, duboku i emotivnu priču, kao i bombastičnu akciju i vizuale. Nakon uspeha, objavljeno je da je NieR: Automata anime u izradi. Posle dugog čekanja, sada imamo prvi pogled na anime – kao i datum njegovog izlaska.

U januaru 2022. objavljen je tizer za NieR: Automata Ver 1.1A, koji nam daje prvi pravi pogled na predstojeći anime. Kao što se može videti, umetnički stil igre, paleta boja i ritam priče izgleda da odgovaraju originalnoj igri.

Imajući to u vidu, sam Joko Taro se oglasio na Twitteru nakon objavljivanja tizera da otkrije „Kada sam poslao sinopsis za epizodu 1 koji je bio potpuno drugačiji od igre, sve je bilo odbijeno. Čitajući ga sada, mislim da je sve bilo dobro…“ što sugeriše da bi se sam anime mogao dosta razlikovati od video igre.

Na to dodatno upućuje naziv animea, koji je NieR: Automata 1.1A. S obzirom da je NieR franšiza oduvek bila narativna, najbolje je ne spekulisati o priči za anime NieR: Automata, već se jednostavno radovati putovanju na koje će nas anime povesti kada stigne u januaru sledeće godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top