PC

Slime Rancher 2 se odlično prodaje, a developeri slave izdavanje igre bez prekovremenog rada

Slime Rancher 2 je nastavak kultnog farmerskog simulatora koji daje zadatak brige o različitim vrstama ljiga. Nakon uspeha prve igre, najavljen je nastavak. Nakon što je objavljena tek prošle nedelje, studio je otkrio da je igra već uspeh za studio, prodavši se u 300 hiljada primeraka.

Objavljujući na Twitteru, direktor obe igre Slime Rancher igre – Nick Popovich – rekao je „Vau! Za samo nekoliko dana Slime Rancher 2 je prodat u više od 300.000 primeraka i dostigao prvo mesto na Steam-u, sa 95% pozitivnih rezultata u preko 6.000 recenzija!“

Popović je nastavio: „Ono što je najvažnije, sve ovo je postignuto sa NULA cruncha, dok je našem timu ponudio vrhunske pogodnosti i neograničene PTO. Hvala vam!”

Crunch je postao glavni problem u industriji video igara, bez obzira da li radite u indie studiju ili kao deo AAA tima. Kao takvi, ohrabrujuće je videti developere kao što su oni u Monomi Parku kako stavljaju naglasak na činjenicu da nije bilo problema sa prekovremenim radom – a sa 300.000 prodatih primeraka za manje od nedelju dana, jasno je da crunch nije bio potreban.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top