PlayStation 4

Sony predstavio besplatne PS Plus igre za oktobar

Svakog meseca, oni sa PlayStation Plus Essentials pretplatom dobijaju pristup listi „besplatnih“ igara koje obuhvataju i PS4 i PS5 generaciju. Za mesec oktobar, igrači će moći da dobiju pristup brojnim različitim izdanjima, uključujući najnoviji Hot Wheels Unleashed.

Objavljujući na PlayStation blogu, otkriveno je da dolaze nadljudski sukobi u Injustice 2, velika trkačka uzbuđenja sa sićušnim automobilima u Hot Wheels Unleashed i naelektrisana strateška bitka Superhota.”

Predvodnik nadolazećih naslova je Hot Wheels Unleashed. Nudeći i PS4 i PS5 verziju, ova arkadna trkačka igra omogućava da „Sakupljate, gradite i trkajte se u ovom fantastičnom arkadnom simu zasnovanom na univerzumu Hot Wheels. Zaradite nova vozila, a zatim ih odvedite na stazu da se trkaju rame uz rame sa prijateljima na podeljenom ekranu za dva igrača ili se suočite sa do 12 protivnika u onlajn izazovima.” Ako se osećate dodatno kreativno, možete čak i da napravite sopstvene staze.

Injustice 2 je najskoriji unos u seriji borbenih igara iz Mortal Kombat studija Netherrealm, koji vam omogućava da „odaberete neku od uvrnutih verzija legendarnih heroja i superzlikovaca i dovedete bitke epskih razmera na lokacije širom sveta“.

Poslednja igra koja se poklanja je Superhot, jedinstveni miks puzzle igre i pucačine iz prvog lica, u kojoj se svet kreće samo kada se i vi krećete, „bez regeneracije zdravlja. Nema prigodno postavljene municije. Samo vi, brojčano nadjačani i nadjačani, grabite oružje palih neprijatelja da biste pucali, sekli i manevrisali kroz uragan usporenih metaka.”

Sva tri naslova biće dostupna za dodavanje u Playstation biblioteku od 4. oktobra do 31. oktobra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top