Vesti

Take-Two ipak neće izdati narednu igru studija People Can Fly

People Can Fly radi na nekoliko drugih projekata zajedno sa svojim najnovijim velikim izdanjem, Outriders. Dok je sledeću veliku franšizu, trenutno poznatu kao ‘Project Dagger’, trebalo da objavi Take-Two, čini se da obe kompanije sada idu svojim putem.

Project Dagger je trebao biti objavljen pod indie-fokusiranom etiketom Private Division, pokrenute od strane kompanije Take-Two. Međutim, u najavi ove nedelje, studio je otkrio investitorima da se posao poništava. Umesto toga, People Can Fly će tražiti da samostalno objavi Project Dagger, koji je opisan kao „revolucionarna akciona avantura“.

Kao deo ugovora, Take-Two je imao opciju da kupi prava na Project Dagger, slično kao što je Square Enix kupio Outriders. Međutim, kompanija je odlučila da ne iskoristi to pravo, što otvara vrata za People Can Fly da odnese igru novom izdavaču, ili da sve odradi samostalno.

Izvršni direktor People Can Fly je izjavio da će igra nastaviti da se razvija kao samostalan naslov. Međutim, ako dođe do pravog dogovora, Project Dagger bi mogao biti objavljen od strane neke izdavačke kuće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top