PC

Cuphead sa 5. godišnjicom dobija fizičko izdanje

Pošto digitalne igre postaju sve više i više norma, manji indi naslovi obično ne dobijaju fizičko izdanje zbog uskog budžeta. Međutim, nakon pola decenije uspešne prodaje – i nakon objavljivanja dugo očekivanog DLC-a – Cuphead će konačno dobiti fizičko izdanje.

Objavljujući na Twitteru, zvanični nalog studija MDHR je otkrio „Na 5. godišnjicu Cuphead-a, presrećni smo što možemo da kažemo: igra uskoro stiže u prodavnice svuda!! Biće dostupan za Xbox One, PlayStation 4 i Nintendo Switch… uključujući The Delicious Last Course!“

Malo šta drugo je otkriveno u vezi sa fizičkim izdanjem igre, osim činjenice da je u saradnji sa Iam8bit, poznatom po proizvodnji robe, vinila, kolekcionarskih izdanja i još mnogo toga.

Prethodne igre koje su bile fizička izdanja zahvaljujući Iam8bit-u uključuju Stray; Grim Fandango; Disco Elysium: The Final Cut i Untitled Goose Game.

Za sada se ništa drugo ne zna o ovom Cuphead Physical Edition-u, a Iam8bit jednostavno traži od uzbuđenih fanova da se prijave na mejling listu, što znači da ćemo morati još malo da sačekamo za detalje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top