Nintendo Switch

Skyrim: Anniversary Edition najavljen za Nintendo Switch konzole

Nakon više od 10 godina na tržištu, Todd Hauard je nekako i dalje u stanju da pronađe nove načine da proda Skyrim fanovima u 2022. godini. Nakon objavljivanja na drugim platformama krajem prošle godine, Skyrim: Anniversary Edition je sada dostupan na Nintendo Switch konzoli.

Objavljujući iznenađenje na Twitteru, zvanični Nintendo nalog je rekao: „Nove misije, neprijatelji, oružje i još mnogo toga čekaju vas u Tamrielu – The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition je sada objavljen na #NintendoSvitch!

Sa cenom od 60 dolara, što je iskreno van svake pameti za ovoliko staru igru, Skyrim Anniversary Edition dolazi sa gomilom novog sadržaja za proslavu 10. rođendana, odnosno 74 moda iz Creation Club, uključujući, ali ne ograničavajući se na Ribolov; survival mod i nove Saints & Seducers misije.

Skyrim: Anniversary Edition označava drugo izdanje igre na platformi, a Specijalno izdanje je objavljeno krajem 2017. godine. Osim modova za Creation Club, izgleda da je Anniversary Edition potpuno isto kao Specijalno izdanje, što znači da oni koji već poseduju igru nemaju mnogo razloga da bacaju novac na još jedno izdanje Skyrima.

Nadamo se da je ovo poslednje ponovno izdanje Skirima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top