Vesti

Xbox Gold igre za oktobar dolaze bez podrške za Xbox 360

Svakog meseca, oni koji imaju pretplatu na Xbox Live Gold ili Xbox Game Pass Ultimate mogu da dobiju brojne besplatne igre. Pošto Microsoft više zvanično više ne nudi OG Xbox i Xbox 360 naslove kao deo Games with Gold, oni koji su pretplaćeni mogu da se raduju dobijanju samo dve besplatne igre.

Objavljujući na Xbox blogu, Den Hiki, menadžer marketinškog programa u Xbox-u, rekao je „Vreme je da najavimo oktobarske igre sa zlatnom postavom! Na Xbox One i Xbox Series X|S, istražite misteriozni raj u Windbound-u i poletite u nebo u Bomber Crew Deluxe izdanju.”

Windbound je survival igra u otvorenom svetu sa jedinstvenim umetničkim stilom i misterioznom zapletom. U Windbound igrate kao Kara, „ratnica, uhvaćena na moru u žestokoj oluji, koja se udaljila od svog plemena. Izbačena iz svog čamca, na milost i nemilost uzburkanim vodama, bačena je na obale Zabranjenih ostrva, tajanstvenog raja.

Bomber Crew je u sim strateškog bombardovanja iz Drugog svetskog rata „gde je ispunjavanje cilja jednako važno kao i održavanje vaše posade u životu, jer je smrt trajna!“

Kao što je pomenuto, ranije Microsoftove Gold igre bi uključivale ukupno 4 igre: 2 Xbox One igre; OG Xbox naslov; i igru za Xbox 360. Nažalost, Microsoft je odustao od podrške za ove starije naslove, što znači da od ovog trenutka pa nadalje možete očekivati samo 2 besplatne igre mesečno. Nadamo se da će novembarski naslovi biti nešto boljeg kvaliteta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top