Vesti

Zvezda serije The Boys će biti u Callisto Protocol igri, otkriva novi trejler

Striking Distance Studios je objavio novi trejler za The Callisto Protocol, sa glumačkom zvezdom iz serije The Boys – Karen Fukuhara. Dok su developeri najavili njenu ulogu u igri pre nekog vremena, studio nije otkrio mnogo o njenom liku. Ovaj trejler je prvi put da je Striking Distance Studios ponudio fanovima da dobro pogledaju Fukuharu kao karaktera iz The Callisto Protocol.

Pod vođstvom bivšeg developera Dead Space Glena Šofilda, Callisto Protocol prati pokušaj protagoniste Džejkoba Lija da pobegne iz zatvorske kolonije Black Iron prepune mutanata na Jupiterovom mesecu Kalistu. Duhovni naslednik naučnofantastične horor franšize, The Callisto Protocol pokušava da visceralnu borbu Dead Spacea i jezivi  horor dovede u novo okruženje ovog decembra.

Novi trejler „The Truth of Black Iron“  nagoveštava neke od misterija predstojeće igre. Ovo uključuje pitanja o sudbini Kalistove prethodne kolonije, koja je nestala pre izgradnje zatvora Crnog gvožđa. To je ujedno i prvi trejler u kojem se istaknuto pojavljuje Lijev cimer u ćeliji, Deni Nakamura, a glas mu je dala Karen Fukuhara iz serije The Boys. Dok se čini da je Li uglavnom zabrinut zbog bekstva od Kalista, Nakamura je mnogo više uključena u potragu za odgovorima. Čini se da je ona glavna sila koja gura Lija da razotkrije zaveru iza vanzemaljskog mutagena koji je transformisao zatvorenike u užasne biofage.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top