Vesti

CD Projekt Red najavio novu Witcher trilogiju, Cyberpunk nastavak, kao i misteriozni novi projekat

cd-projekt-red-cyberpunk-v-f

Ovo je srećan dan za sve fanove CD Projekt Red igara. Naime, čuveni poljski studio je zvanično otkrio da trenutno radi na čak pet novih projekata!

Među najavljenim igrama su nova Witcher trilogija, još dve igre iz Witcher univerzuma, nastavak za Cyberpunk 2077, kao i potpuno novi projekat koji se trenutno nalazi u konceptualnoj fazi razvoja. CDPR je takođe potvrdio da će gotovo svaka od ovih igara imati multiplayer opciju.

CDPR je otkrio radne nazive svih najavljenih igara, kao i koji studiji će na njima raditi.

Nova Witcher trilogija će početi sa igrom ”Polaris”, koja se trenutno nalazi u fazi pre-produkcije. CDPR je naglasio da planira da isporuči čitavu trilogiju u narednih šest godina, što znači da će Polaris potencijalno izaći krajem 2024. godine. Ako pogledamo prethodnu trilogiju, Witcher 3: Wild Hunt je izašao 2015. godine, osam godina nakon originalnog Witchera.

Na sledećoj Witcher igri, ”Sirius”, radiće studio Molasses Flood. CDPR je otkrio da će Sirius biti ”potpuno drugačiji” u odnosu na prethodne Witcher igre, kao i da će posedovati i singleplayer i multiplayer režim igre.

Poslednji Witcher projekat koji je najavio CDPR je ”Canis Majoris”. CDPR tvrdi da će Canis Majoris biti ”punokrvna Witcher igra”, ili drugim rečima, klasični singleplayer open world RPG. Na Canis Majorisu će takođe raditi odvojeni studio, na čelu sa iskusnim programerima koji su radili na prethodnim Witcher igrama.

Manje od dve godine nakon izlaska originalne igre, CDPR je najavio i nastavak za Cyberpunk 2077, pod radnim nazivom ”Orion”. CDPR je naglasio da će Orion izaći tek nakon nove Witcher trilogije, što znači da ćemo se solidno načekati. Na Orionu će raditi novi studio oformljen u Sjedinjenim Američkim Državama.

Na kraju, CDPR je najavio i projekat koji će biti smešten u potpuno novom univerzumu – ”Hadar”. Sve što znamo o igri jeste da se nalazi u vrlo ranoj fazi razvoja.

Kojoj od ovih igara se vi najviše radujete?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top