PC

World of Warcraft: Dragonflight izlazi u novembru

Prvi put smo čuli pre nekoliko meseci da će Blizzardova sledeća WoW ekspanzija, Dragonflight, biti objavljena u novembru ove godine. Blizzard je objavio prednarudžbe za proširenje u junu, ali nije potvrdio datum objavljivanja do ove nedelje. Dragonflight će zvanično biti objavljen 28. novembra.

World of Warcraft: Dragonflight uvodi novu rasu i klasu za igru. Nova ekspanzija će poslati igrače u novu avanturu u domovinu zmajeva i ponuditi povratak visokim fantazijskim korenima koje World of Warcraft nudi. Ograničenje nivoa će se povećati na 70 i igrači će moći da nauče novu veštinu, jahanje zmaja, koja će uključivati kretanje u vazduhu zasnovano na veštinama. Sistem talenata u igri je takođe renoviran, profesije su poboljšane i korisnički interfejs igre je ažuriran.

U Evropi igra će postati dostupna u 12:00 po srednjeevropskom vremenu, iliti u ponoć 29. novembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top