PC

Riddledale je slatka avantura sa otvorenim svetom, stiže naredne godine

MAGOO je najavio slatku avanturističku igru otvorenog sveta, pod nazivom Riddledale, koja će doći na PC u jesen 2023. godine. Da bi proslavili ovu najavu, studio MAGOO je takođe objavio debi trejler za igru koji možete pronaći ispod.

U ovoj igri, igrači će preuzeti ulogu Vilburna dok se vraća u svoj rodni grad nakon godina u inostranstvu. Pored Ralfa, njihovog novog saputnika, igrači će krenuti u potragu za rešavanjem zagonetke kristala.

MAGOO tvrdi da će Riddledale biti avantura otvorenog sveta usredsređena na priču i likove. Igrači će rešavati zagonetke, praviti zabavne susrete i boriti se sa divljim stvorenjima na ogromnom ostrvu punom tajni. Sve nekako podseća na Stardew Valley.

Svet igre i likovi će se razvijati kako priča bude napredovala, kao i vaši odnosi sa prijateljima. Dijalozi i potrage će vas voditi na vašem putovanju, ali istraživanje ostrva će vas uvek voditi do novih zabavnih i čudnih susreta. Igra će takođe imati crafting sistem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top