PC

Call of Duty: Advanced Warfare 2 je navodno u izradi

Call of Duty studiji obično rade u trogodišnjem razvojnom ciklusu, sa svakim novim unosom koji se rotira između studija Treyarch, Infinity Ward i Sledgehammer Games. Nakon lošeg prijema Call of Duty: Vanguard iz 2021., Sledgehammer Games navodno odustaju od dešavanja Drugog svetskog rata u korist povratka na Advanced Warfare.

Uoči predstojećeg lansiranja Call of Duty: Modern Warfare II, Vanguard ostaje najnoviji ulazak u FPS franšizu. Razvijen od strane Sledgehammer Games-a, pucačina iz Drugog svetskog rata lansirana je krajem prošle godine na mlak prijem širom sveta, sa igračima kojima su izgleda ponovo dosadile igre smeštene tokom svetskih ratova.

Prema WhatIfGaming-u, dok je tim u Sledgehammer Games prvobitno planirao da razvije više nastavaka na Vanguard, njihov loš prijem ih je sada naveo da se vrate dalje u svoj repertoar.

Nije iznenađujuće da će igra navodno koristiti IW 9.0 endžin (isti onaj koji pokreće COD MWII), što znači da bi Advanced Warfare 2 trebalo da ponudi neke velike nadogradnje u odnosu na prvu igru kada bude objavljena 2025. godine.

Naravno, sve ovo treba uzeti sa rezervom. Uz to, Advanced Warfare je bila jedna od najzabavnijih COD igara u skorije vreme, pa će povratak u budućnost kroz Advanced Warfare biti dobrodošlo – barem od strane nekih fanova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top