Vesti

Koristite pripejd? Nećete moći da igrate Call of Duty: MW2 multiplejer!

Activision tvrdi da će predstojeći Call of Duty: Modern Warfare II biti najbolja igra u franšizi. Međutim, ako koristite pripejd tarifu na vašem mobilnom telefonu, nećete moći da pristupite multiplejer režimu igre.

Kada je izašao Overwatch 2, Activision Blizzard je najavio novi sigurnosni ”SMS Protect” sistem koji radi po principu dvojne autentikacije, i koji od igrača zahteva da povežu broj svog mobilnog telefona sa svojim Battle.net nalogom.

Activision Blizzard je uveo ovaj sistem kako bi se izborio sa toksičnim igračima, hakerima i smurfovima. Naime, SMS Protect sprečava banovane igrače da naprave nove naloge, pošto jedan broj mobilnog telefona može biti asociran sa samo jednim nalogom. Overwatch 2 nije jedina igra koja će koristiti ovaj sistem, već i novi Call of Duty: Modern Warfare II.

Međutim, SMS Protect se susreo sa oštrim kritikama zajednice, jer pre svega ograničava igrače koji koriste pripejd tarifu na svom mobilnom telefonu. Drugim rečima, ako koristite pripejd, nećete moći da pristupite multiplejer režimu igre.

Kada je Overwatch 2 u pitanju, Activision Blizzard je koliko-toliko sanirao problem. Nadamo se da će pronaći kompromis i sa MW2.

Call of Duty: Modern Warfare II izlazi 28. oktobra, i biće dostupan za PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X/S.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top