PC

Microsoft najavio Xbox striming servis sa kodnim imenom Keystone

Fil Spenser je to ponovo uradio, otkrivajući predstojeći komad Xbox hardvera koji se nalazi na njegovoj čuvenoj kancelarijskoj polici. Ovog puta, dobijamo direktan pogled na predstojeći uređaj za striming kompanije, kodnog naziva „Xbox Keystone“.

Microsoft je potvrdio da radi na jeftinom, namenskom striming boxu za televizore još u maju 2022. godine, koji će biti objavljen kao deo napora kompanije da dovede Xbox na svaki ekran širom sveta. Kako je primetio The Verge, ovu kutiju za striming možemo videti na najnovijoj slici kancelarijske police Fila Spensera, koju je danas postavio na proslavi 25. godišnjice Fallout-a:

Fokus slike je Vault Boy, ali ako pogledate Spencerovu gornju policu, vidimo malu, veoma sumnjivu belu kutiju sa Xbox logom na njoj. Kako The Verge ističe, ovo je Microsoftov planirani uređaj za striming i izgleda veoma blizu renderu koji je otkriven ranije ove godine.

Ovaj uređaj će omogućiti pristup Xbox Cloud Gaming-u, a može i pristup drugim medijskim aplikacijama dostupnim na Xbox konzolama, kao što su Netflix ili Disney Plus. Osim ovoga, Microsoft takođe radi na tome da Xbox Cloud Gaming prenese na televizore na druge načine, uključujući namensku Smart TV aplikaciju, koja je nedavno debitovala na odabranom broju Samsung televizora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top