Filmovi-Serije

Objavljen prvi trejler za Super Mario Bros. film

Posle godina nagađanja i meseci čekanja, konačno imamo prvi trejler za film Super Mario Bros. Predviđen da u bioskope stigne 7. aprila 2023. godine, fanovi su prvi put pogledali Krisa Prata kao Maria, Džeka Bleka kao Bauzera i još mnogo toga.

Trejler počinje neprekidnom dvominutnom scenom u kojoj se vidi kako se Bowser preteći približava ledenom zamku, da bi ga onda spalio koristeći svoj – prilično moćan – dah u službi da se dočepa Super zvezde.

Tada konačno čujemo Krisa Prata kao Maria, i nakon meseci razmišljanja kako bi on mogao da zvuči – s obzirom da Prat i drugi rukovodioci komentarišu ovo pitanje – ispostavilo se da će Mario zvučati kao običan tip, sa vrlo malo na onaj način na koji smo navikli da ga čujemo.

Osim Krisa Prata, izgleda da je ostatak prikazane glumačke ekipe uzeo veliku inspiraciju iz video igara, a kao što su Bowser i Toad zvuče onako kako su fanovi mogli očekivati. Trejler se završava tako što se Mario po prvi put nalazi u Kraljevstvu pečuraka, što znači da će film verovatno biti priča o poreklu.

Na stranu sa donekle razočaravajućim glasom Krisa Prata, film o Mariu izgleda prilično zabavno, a sa Nintendovim strogim fokusom na kvalitet, nadamo se da je to zaista slučaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top