PC

Star Citizen prodat u preko 1.7 milion primeraka, iako nije ni blizu objavljivanja

Star Citizen je jedna od najzanimljivijih igara koje se trenutno razvijaju ne samo zbog statusa najskuplje igre svih vremena, već i zbog činjenice da je u razvoju od 2010. godine. Uprkos tome što igra nije ni blizu završetka, Star Citizen je okupio malu armiju igrača zainteresovanih za njihovu neuhvatljivu titulu, sa skoro 2 miliona igrača za koje je potvrđeno da su kupili igru do sada.

U prošlosti smo čuli cifre o ukupnom broju registrovanih naloga u vezi sa Star Citizen-om. Iako je to bio dobar način da se proceni interesovanje za igru, nismo znali koliko je igrača zapravo kupilo igru… do sada.

CitizenCon 2952 je nedavno objavljen sa izveštajem osnivača i kreativnog direktora Star Citizen-a, Krisa Robertsa, gde je (kako je izvestio Twinfinite) otkriveno da je na 4,1 milion registrovanih naloga 1,7 miliona ljudi zaista kupilo Star Citizen.

1,7 miliona prodatih primeraka je impresivno za igru koja nije ni blizu završetka. Imajući to u vidu, s obzirom na činjenicu da je Star Citizen prikupio preko pola milijarde dolara, broj izgleda donekle konzervativan.

Čini se da oni koji su kupili igru u njenom trenutnom stanju ipak uživaju u njoj, a Chris Roberts je takođe otkrio da je 2022. godine Star Citizen u proseku dnevno imao jedinstveni broj igrača od preko 50.000 ljudi. Štaviše, oni koji igraju to rade i na dužim sesijama, sa prosečnim vremenom igranja u 2022. godini 3 sata dnevno – u poređenju sa 48 minuta u 2017., 64 minuta u 2018. i 2 sata u 2019.

Puno izdanje Star Citizen-a možda je još uvek pravi san; međutim, ohrabrujuće je barem videti da oni koji su uložili svoj novac u Star Citizen uživaju u tome.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top